♡Levertijd 1-2 werkdagen♡ Wij hebben ook KLARNA♡


Recht van retour

Bij de aankoop van producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Het is van belang dat u tijdens de bedenktijd netjes omgaat met het product en de verpakking. U kunt het product met bijgesloten factuur in de originele staat en verpakking retour sturen.

Indien u gebruik maakt van het retour sturen van uw product, komen de kosten van terugzending voor uw eigen rekening. Het bedrag van de geretourneerde artikelen wordt binnen 5 dagen na ontvangst teruggeboekt op uw rekening.

 

Verzendkosten die wij maken worden niet vergoed. Lees het kopje retourneren goed door.

 

Achteraf betalen met KLARNA

Wanneer je een artikel besteld met Klarna worden er geen extra kosten in rekening gebracht. Wanneer je besluit om het artikel te retourneren, zijn wij genoodzaakt om de gemaakte kosten (1,00 + 2,99% van de verkoopprijs) in mindering te brengen op het terug te betalen bedrag.

 

Acties

Tijdens de Live doen wij veel aan acties. Boven een bepaald bedrag en bij een enveloppenactie krijg je meestal een gratis item kado. Bij het retourneren van de items moet je ook het gratis verkregen item retourneren. 

 

Klachten/problemen melden

Het is natuurlijk erg vervelend als u een klacht heeft over één van onze producten. Toch vragen wij u vriendelijk om uw klacht door te geven via het contactformulier.

Wij zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen. Na ontvangst van uw klacht zullen wij uw klacht binnen 2 dagen na ontvangst te beantwoorden.